Despre Noi

Voltrans a luat fiinta in anul 1990 in baza H.G 1264/1990, prin desprinderea din Intreprinderea de Transport Auto Alba Iulia la data de 20.03.1991, avand ca obiect de activitate prevazut in statut : efectuarea de transport persoane in trafic intern si international, transport marfa, activitate service auto, inchirierea de mijloace auto, servicii de Inspectii Tehnice Auto, comert cu piese si accesorii auto. autobuze_microbuze

In urma scoaterii la vanzare, prin licitatie publica a pachetului de actiuni, detinut de Fondul Proprietatii de Stat, acesta a fost adjudecat de catre S.C. TRANS IVINIS & CO S.A.
Pentru desfasurarea in conditii normale a activitatii de transport persoane, societatea avea in dotare un nr. de 17 autobuze si 11 microbuze, acestea din urma fiind achizitionate in 2002 si 2003, care asigurau transportul de calatori. Tot in anul 2003 a fost modernizata si Autogata Voltrans Sebes, astfel societatea oferind servicii integrate in ceea ce priveste transportul de persoane. In ceea ce priveste transportul de marfa in trafic international, la acea data era asigurat de 6 autotractoare marca Iveco Eurotech cu semiremorci Kogel, achizitionate in anul 2001.

In anul 2000 a fost realizat un modern service auto, specializat pt. reparatii la autoturismele marca DAEWOO, dar si alte tipuri.

La sfarsitul anului 2003, Statia I.T.P a fost  extinsa si pentru autovehicule cu sarcina de peste 3,5 tone, devenind la acea data cea mai moderna si complexa din judet.

În prezent avem plăcerea de a oferi călătorilor noştri transport folosind autocare marca RENAULT, VOLVO, MAN, IVECO cu număr de locuri cuprins între 30-53, precum şi cu microbuze Volkswagen Crafter, Iveco, Ford, Fiat cu număr de locuri cuprins între 19-30 + 1. Parcul auto pus la dispoziţia clienţilor este în continuă înnoire, cuprinzând mijloace de transport noi având anii de fabricaţie în intervalul 2001-2016.

În continuă dezvoltare în cei peste 25 ani de existenţă, firma noastră îşi propune să ofere servicii de transport de calitate, la preţuri mai mici decât alţi operatori de transport, în condiţii de confort şi siguranţă deosebite. Portofoliul de servicii oferite clienţilor cuprinde operarea de curse regulate dar si inchiriere de microbuze şi autocare grupurilor organizate cu deplasări atât interne cât şi internaţionale.

Top